workshops

Ontspannen bezig

Samen met vriendinnen (of familie en collega's), een dag ontspannen bezig zijn met fijne materialen en oude technieken, met als resultaat een uniek kledingstuk of woonaccessoire...Met een groepje (vanaf 4 personen), kunt u zelf met een voorstel voor een  bepaalde dag  komen. (door de weeks of  in het weekend)

Mogelijkheden

Mogelijkheden voor de dagworkshops zijn:

  • SHAWL vilten, u maakt een unieke shawl naar eigen kleur- en patroonontwerp, met Merinowol, chiffonzijde, zijde- en andere natuurlijke vezels..Een geweldig leuke workshop om samen met een groepje vriendinnen te doen!
  • TAS vilten. Een vrolijke, persoonlijke of chique tas, in deze workshop kun je er zelf een maken.. We maken gebruik van een mal, waardoor een tas zonder naden ontstaat. Er is keuze uit diverse wolsoorten, ruige krullen en zijdevezels,om je tas mee te decoreren.
  • RUIG kleed, kussen of wandversiering. Heel hip zo'n schapenkleedje in je stoel, of als vloerkussen...We hebben prachtige ruige lokken op voorraad om tot aparte creaties te komen!
  • LAMPENKAPJE We maken een lap om een lampenkapje mee te bekleden. Wensleydalewol, katoenbatist en kant zijn onze ingredënten. Het licht zal er schitterend door heen stralen!

In overleg zijn andere dagworkshops mogelijk.

Prijzen

Een dagworkshop kost 85,- per persoon, (incl. 21 % btw). De prijs is  inclusief materialen, consumpties en lunch ( dieetwensen graag van te voren opgeven).

Een dagworkshop duurt van 10.00 - tot ongeveer 16.00.

Voor kontakt en informatie over de lessen

.(JavaScript must be enabled to view this email address) telefoon:  06 83 39 83 17

Je kunt inschrijven door een e-mail te sturen met je naam, adres, telefoonnummer en de workshop die jullie willen volgen.

De reservering is definitief na overmaking van het cursusbedrag op: Triodosbank 198428057 tnv viltvanels.

Kun je wegens ziekte o.i.d. niet op de workshop aanwezig zijn, dan kun je op een ander tijdstip de workshop inhalen. Indien de workshop niet doorgaat, dan wordt het vooruitbetaalde bedrag per omgaande op je rekening teruggestort.

 

 

 

 

 

 


elsvanlis på Facebook

Els van Lis
Atelierbezoek op afspraak
Hendrik Verschuringstraat 20
4206
ZT Gorinchem
mobiel: 06 833 98 317

U kunt mij het beste bereiken op mijn
e-mailadres: